NYTT ÅR 2008
God fortsättning på er och ett Gott Nytt år !
Hoppas ni har haft en bra jul med mycket mat och massa klappar:-) Själv har jag haft en mysig jul med mycket god mat och massa godis. Men sen har jag aldrig tränat så mycket som jag har gjort denna julen*s* ca en mil om dagen då kan man få äta lite extra tycjer jag:-)
Nyår firade vi hos Wallmans i Helsingborg och deras Nyårs meny med show. Det var jätte trevligt med mycket god mat. detta här enligt nedan fick vi att äta...
Hoppas ni har haft en bra jul med mycket mat och massa klappar:-) Själv har jag haft en mysig jul med mycket god mat och massa godis. Men sen har jag aldrig tränat så mycket som jag har gjort denna julen*s* ca en mil om dagen då kan man få äta lite extra tycjer jag:-)
Nyår firade vi hos Wallmans i Helsingborg och deras Nyårs meny med show. Det var jätte trevligt med mycket god mat. detta här enligt nedan fick vi att äta...
Välkomstdrink
Entrérätt:
Hummerfylld canneloni med syrlig potatis- och purjolökssoppa
Wallmans Plateau:
Rulle på midrökt och rostad persiljerotspuré
Pinjenöts rostad havskräfta med rökt paprika emulotin
Halstrad pilgrimsmussla i vinegrett med fänkålscrém
Champagnesorbet
Huvudrätt:
Fylld pärlhönsfilé med buljongkokt knödel, citrusbakad banancharlotten & mungbönor med oxsvansreduktion
Wallmans desert plateau:
Chokladeganache med biscuit fondant & hasselnötsmousse
Petit four av ananas & limecréme
Serveras med lakritssås och mangogelé
Till detta drack vi ett gott spansk rödvin och sen skålade vi in det nya året med Champagne.
Entrérätt:
Hummerfylld canneloni med syrlig potatis- och purjolökssoppa
Wallmans Plateau:
Rulle på midrökt och rostad persiljerotspuré
Pinjenöts rostad havskräfta med rökt paprika emulotin
Halstrad pilgrimsmussla i vinegrett med fänkålscrém
Champagnesorbet
Huvudrätt:
Fylld pärlhönsfilé med buljongkokt knödel, citrusbakad banancharlotten & mungbönor med oxsvansreduktion
Wallmans desert plateau:
Chokladeganache med biscuit fondant & hasselnötsmousse
Petit four av ananas & limecréme
Serveras med lakritssås och mangogelé
Till detta drack vi ett gott spansk rödvin och sen skålade vi in det nya året med Champagne.
Kommentarer
Trackback