Just nu i Helsingborg

22,1 grader kl 15:33
image316
image317

HIF-MFF derby igår på Olympia

Det blev en sprakande derbyfest inför 16 704, fullsatt, på Olympia och HIF fick en drömstart.
Till slut stod det 4-2 (2-1) på tavlan och en mycket viktig seger för HIF efter fyra raka utan seger.
Malmö FF fick sin första förlust och HIF vann hur rättvist som helst. Fast det var dramatik ändå då HIF åter igen var sårbart efter ett mål framåt - MFF fick nytt mod efter sitt 3-2-mål, men sedan fick HIF straff. Och Marcus Lantz slog den säkert i mål och 4-2 knäckte Malmö FF.
HIF:s mål: Henrik Larsson 2, Razak Omotoyossi, Marcus Lantz (straff).
image312
image313
image314
image315


Godagens!

Veckan och helgen.
Denna veckan har varit trevlig vi åt lunch i Ängelholm med mina föräldar sen blev det en liten tur i Skåne. Sen igår åkte Kattis och jag till Växjö och jag överaskade henne med en Hotell natt på Elit Hotell i Växjö. Och sen blev det middag för henne hos Harrys restaurang i Växjö. Det har verkligen blivit vår denna veckan i Växjö var det nästan 20 grader varmt.
På tal om födelse dag är jag BESVIKEN på dom i NORR väntar fortfarande på födelsedagskort och även ett samtal från en familj ..(SKRATT) Här nedan kommer lite bilder från Växjö och Skåne.
image305
Hotellet
image306
Vårt rum eller Svit :-)
image307
Vi hade egen balkong
image308
Växjös svar på Centralpark
image309
Trevliga lunch stället i Ängelholm där vi var med mina föräldrar
image310
Stranden i Helsingborg i veckan
image311
Trevlig lördag kväll önskar familjen Ekstrand


Vattenläcka igen

Hej på er!

Kl 05.15 knackade det på våran dörr. Där stod våran granne. Hon sa att det var en stor vattenläcka i källaren igen. Det hände senast i December och alla förråd stod i vatten. Samma sak hände i morse igen. Jag fick ner och stänga av vattnet från värmepumparna. Och sen ringa Sydspol som får suga upp vattnet. Sen får vi ta hit värme fläktar som får torka upp i källaren. Så är det när man är med i styrelsen. Plus att vårt förråd står i vatten igen säger bara SUCK. Ha en bra dag
image304

Lite vårbilder från Helsingborg

image300image301image302image303

Jag ska bli pappa

image297
Jag Lennart(Lelle)  ska bli pappa! Jag står inför mitt livs äventyr och jag kommer att upptäcka sidor hos mig själv som jag inte trodde fanns. Många förklarar känslan som mycket större än vad de kunnat tänka sig. Känslan till barnet är starkare än man kunnat ana. En vän illustrerade det som en osynlig kapsel som brister i hjärtat när barnet föds. När den brister blir du för alltid ihopkopplad till den lilla varelsen och det finns ingen tidigare känsla som mäter sig med den. Den 3 Oktober är det dags för den stora dagen :-)

/Lelle

Rögle tillbaka i Elitserien!!!
image298
Efter tolv års väntan är Rögle BK äntligen tillbaka i Elitserien.
   Malmö tappade 3-0 ledning i Leksand och Rögle slog Mora hemma med 3-2.
   Det var en magisk sista kväll i hockeyborgen Ängelholms Ishall och champagnen flödade länge i hallen efter slutsignalen sedan Mattias Sjögren gjort det viktiga 2-1 målet 19:34 i sista perioden.


Äntligen är Allsvenskan igång!
image299
Och Helsingborg har börjat riktigt bra. Ligger med i toppen. Och i kväll är det ny match mot Hammarby på Söderstadion.....

Ha en riktigt bra och trevlig kväll....

/Lelle

RSS 2.0