Bra saker som har hänt!

1.Jag kände en spark i magen för första gången i helgen. Underbar känsla att få känna att där inne finns ett litet liv.

2. Jag tränar som aldrig förr. Fotboll 2ggr i veckan(match) Cyklar ca 5 mil i veckan. Och går ca 3 mil i veckan. Det har blivit ett gift och man ser ett bra resultat på vågen :-)

3. Dom ringde i dag från fotbollsförbundet. Ska döma min konstigaste match hittils. Mellan Sverige-Danmark på Olympia på tisdag. Och vi snackar om Ridlandslaget :-)=Fotboll hihihihi Jag vet men så är det.

4. Tog denna bild igår gillar den verkligen
image338

Kung Henke!

Det utbröt ett spontant jubel i lokalen när nummer 17 presenterades som sista man under dagens presskonferens där den svenska EM-truppen skulle tillkännages. Henrik Larsson var sista spelare in i truppen och den femte anfallaren som åker med till EM i sommar.
- När jag fick frågan svarade jag ja ganska omgående. Jag ska vara med så länge det håller, spelar jag bra så ska jag vara med i VM-kvalet som börjar ganska direkt efter EM, säger "Henke".
image337
Tycker ni att det är rätt att Henke är med?
Lämna en kommentar.

Kör Svenskt om du vill ha kvalite!

När nu statistiken för 2007 börjar falla på plats och nyårsklockorna tystnat, så intar Volvo ännu en gång första platsen i den svenska nybilsförsäljningen.

Den situationen har vi mer eller mindre vant oss vid, men det unika i sammanhanget är att Volvo innehaft denna position i inte mindre än 50 år och det i obruten följd. Det måste betraktas som unikt att ett bilmärke håller ställningarna under en så lång följd av år i en marknad där konkurrensen blivit allt tuffare allt efter som åren gått.

Under 2007 passerade Volvos marknadsandel 20 procent vilket bara hänt en gång tidigare under 2000-talet. Nu satsar Volvo Personbilar på att öka andelen ytterligare mot 22 procent under 2008. Ett tufft mål.

- Som vi kan nå! Vi har alla byggstenar vi behöver, ett starkt varumärke, mycket fina bilar, ett fantastiskt distributionsnät i svensk Volvohandel, mjukvaror som skapar ett tryggt bilägande med Volvokort, Volvia försäkringar, Volvofinans och Hertz Biluthyrning . Och vi kommer att fortsätta utveckla nya produkter och tjänster med målsättning av överträffa kundernas förväntningar, säger Volvo Personbilar Sveriges VD Thomas Andersson.

- Vår definitiva ambition är att kunderna ska kunna förvänta sig en helhetsupplevelse när de kommer till Volvo och Volvohandeln. Vi vill bygga på den klassiska devisen att "Volvoägare har det lite bättre" till att de skall ha det mycket bättre,

Tisdag

Tja!

I kväll har jag varit duktig och tvättat våran fina Volvo. Tacka vet jag folk som kör svenskt. Bra kvalite och komfort:-)
Här kommer en bild på en glad volvo:-)
image334

Jag sitter med i vår styrelse och är ansvarig för hela vårt hus. Så i eftermiddag gick jag ner till vår nya fina innergård. Där vi har ett gammalt bord som ser ut som fan och är av en grå nyans. Då kom fixar BOB Lelle igång med att slipa och sen betsa med en oljefärg och så här blev resultatet...
image335
image336

United säkrade 17:e ligasegern

Mitt lag Manchester United säkrade på söndagen segern i Premier league. Det regerande mästarlaget bortaslog Wigan med 2-0 efter mål av Cristiano Ronaldo och Ryan Giggs. Samtidigt spelade Chelsea 1-1 hemma mot Bolton.
image332
image333


Helgen

Tja!

Då var det sönag igen:-) Helgen började med match i fredags med ett kompis gäng. Och jag gjorde mål så klart(skratt) Sen hade jag match att döma i lördags i Landskrona mellan Landora från Landskrona och Kulladal från Malmö. Varmt var det att springa i solen ca 30 grader. Sen var det grillning hos mina föräldar trevligt och gott med grillat. Sen i dag har jag hjälpt mormor med att ta upp hennes möbler till balkongen. Sen blev det en lång tur och träningspass på cykel det blev ca 3 mil i dag. Här kommer lite bilder igen från denna soliga stad*ler* Jag vet att ni tycker jag är en patriot som hela tiden visar foto av Helsingborg men det är så vackert på sommaren. Ha en bra söndag.....

image326
Inför matchen i fredags som jag själv spelade i
image327
I dag gjorde många bad premiär
image328
image329
image330
image331

Fredag

Tja !

I dag är det fredag och även i dag är det strålande sol och blå himmel 25 grader. Tänkte ni skulle få se lite tidigare sommar bilder från Helsingborg. image322
image323
image324
image325
Lite fredags bilder från Helsingborg...................

Derby

Igår var jag och dömde fotboll i Allsvenska reservlagsserien mellan Helsingborg IF-Landskrona BOIS 1-2. det var en bra match och ett väldigt bra väder ca 23 grader. Dom har rätt bra tempo i en sådan här match för HIF hade tex 5 st med Allsvensk rutin och högt tempo.
image320
Här spelades matchen
image321
Här här den duktiga domaren:-) Provade hemma dom ny kläderna :-)

/Lelle

Gåta

Om ett plan störtar på gränsen mellan Norge och Sverige, var begraver man då de överlevande?


Det hände 1975

1975
Tage Danielssons film "Släpp fångarna loss det är vår" har premiär.
Sverige vinner för första gången Davis Cup i tennis. Mannen bakom det hela heter Björn Borg.
"Gökboet" berör och "Hajen" skrämmer oss på biograferna.
Dockserien, som tillsammans med skaparen senare beskylls för att ha förstört en hel generation, har premiär. Staffan Westerbergs originella "Vilse i pannkakan" börjar rulla.
Anders Gärderud sätter världsrekord på 3000 meter hinder.
Fred i Vietnam. USA lämnar landet.
Debatt om kärnkraften i Sverige.
Och att Lelle föddes :-)

/Lelle

Ultraljudet

Här kommer en bild från ultraljudet när lill*n suger på tummen... eller vinkar?)
image319

Veckan som gått!

Hej på er!

Valborg hade vi gäster det var Jessika och hennes man Anders och deras dotter Isabella som kom hem till oss på Tacos och några Öl :-) Sen spelade vi spel och hade en jätte trevlig kväll.
Sen i fredags var vi på middag med en kompis till oss och hans tjej. Det blev middag på krogen Harrys i stan.

Och igår hade jag match i Div 1 damer mellan Stattena-Qbik från Karlstad. Och matchen skulle dömas av Sveriges bästa damdomare och världens bästa är hon också. Lite fakta om henne kommer nedan.
image318
Jenny Palmqvist, 37, är en av världens bästa damfotbollsdomare. Hon tillhör de tolv noggrant utvalda som i september ska skipa rättvisa vid VM i Kina (2007). 
Jenny debuterade i allsvenskan 1999 och har dömt över 100 matcher i högsta serien. Hon blev Fifa-domare 2002 och har 55 internationella uppdrag på meritlistan.
Hennes största match blev också den största besvikelsen. Palmqvist fick äran att blåsa OS-finalen 2004 mellan Brasilien och USA. När det återstod 20 minuter av ordinarie speltid stukade hon högerfoten och fick svåra problem.
- Det gjorde ont och jag började springa annorlunda vilket ledde till att jag fick kramp i båda benen. Jag rörde mig dåligt och var ibland långt från spelet. Tyvärr gick finalen till förlängning och jag kunde inte slutföra matchen, suckar hon. Och hon ska i Augusti (2008) sak hon till Kina och döma OS igen och hon är den enda domaren från Sverige.


RSS 2.0